Get Appointment

  • neline@smyler.nl
  • +(123)-45- 7890

  Online diensten

  Wij werken zoveel mogelijk in de cloud en maken daarbij gebruik van slimme software. Daardoor kunnen wij u, ongeacht tijdstip en locatie, altijd snel de juiste ondersteuning bieden. Bij de keuze van de software houden we natuurlijk altijd rekening met wat past bij de bedrijfsvoering van de klant.

  Hieronder vindt u de softwarepakketten waar wij gebruik van maken:

  Visionplanner

  Wilt u beter inzicht in uw financiële resultaten en bijvoorbeeld debiteuren? Kies voor Visionplanner

  Visionplanner Cloud geeft u snel inzicht in uw financiële resultaten van vandaag en morgen. Wij lezen eenvoudig de actuele cijfers in uit uw boekhouding en Visionplanner Cloud berekent automatisch de voor u relevante trends. U heeft direct al een forecast zodat weet waar u over een paar maanden staat. Ook uw liquiditeitsprognose wordt automatisch berekend. Werkt u met online administratie dan kan het zelfs realtime.

  Demo Visionplanner

  Twinfield

  Slim online boekhouden van Twinfield.

  Een praktische oplossing voor ondernemers voor online boekhouden. Krachtige boekhoud-software, diverse abonnementen, flexibel en schaalbaar. Met deze oplossing voor uw boekhouding houdt u eenvoudig uw financiële administratie bij, waardoor u tijdig inzicht kunt hebben. En wij als accountant kunnen met u mee kijken en assisteren waar nodig.

  Via ons kantoor kunt u het voor u geschikte abonnement afsluiten en helpen wij u graag met de inrichting van uw administratie.

  Twinfield

  Exact online | Dé online bedrijfssoftware

  Zit je bij de bank, accountant of notaris en wordt er gevraagd om de financiële resultaten? Of bij een klant en zoek je dat belangrijke contract of die openstaande factuur? Geen enkel probleem. Haal het meteen tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone.

  Of alle bedrijfsgegevens veilig zijn in de cloud? Absoluut! En misschien zelfs veiliger dan op de zaak. De gegevens worden opgeslagen in zwaar beveiligde datacenters. De providers zorgen voor het beheer, de updates en het onderhoud. Die IT-kennis in huis halen is overbodig.

  Basecone

  De overstap van papieren facturen naar digitale facturen | De oplossing BASECONE

  Weg met de schoenendozen en de boodschappentassen vol met losse bonnen! Basecone zorgt ervoor dat onze klanten bonnen en facturen eenvoudig direct kunnen aanleveren.

  Basecone maakt alles anders. Zodra een factuur binnenkomt kan uw scanner de factuur direct versturen en veilig opslaan in uw eigen boekhouding bij ons. Als u in het restaurant met uw Smartphone een foto maakt van uw bonnetje, zal deze ook direct in uw boekhouding opgeslagen worden, deze kunt u verzenden middels de app. Basecone en wij verzorgen de rest. Zo weet u altijd hoe u er financieel voor staat en hoeveel armslag u als ondernemer heeft.

  Unit4

  Loonportal

  Altijd uw loongegevens digitaal beschikbaar hebben? Dat kan met Unit 4 Personeel en Salaris Online.
  Met deze applicatie heeft u de mogelijkheid niet alleen historische documenten terug te vinden, maar ook online mutaties door te geven.
  Uitgebreide functionaliteiten zijn als opties beschikbaar, waarbij u kunt denken aan volledig contractbeheer en verlof- en verzuimregistratie. Medewerkers kunnen hun eigen inlogcode krijgen om hun gegevens te zien op desktop en zelfs met een smartphone app. Als klant van ons kantoor kunt u uiteraard blijven vertrouwen op een volledige en correcte loonverwerking en uitgebreide service.