Get Appointment

  • neline@smyler.nl
  • +(123)-45- 7890

  Loonadministratie

  image

  Geef uw loonadministratie uit handen

  We nemen u graag uw loonadministratie uit handen. We verzorgen het totale pakket, met inbegrip van loonstroken, aangifte loonheffing en jaaropgaven.

  Indien u dat wenst verzorgen we ook periodieke opgaven aan pensioeninstellingen en zelfs ziekte- en herstelmeldingen. Uiteraard adviseren wij onze klanten ook bij het opzetten en uitvoeren van hun loon- en personeelsadministratie.

  Online portal voor loonadministratie

  Als onze klant krijgt u de beschikking over een online portal. Daarin slaan we alle gegevens voor de loonadministratie AVG-proof op. Zelf kunt u hierin ook uw eigen personeelsdossiers opbouwen, uren registreren, urenmutaties doorgeven en contracten toevoegen.

  Cao-ontwikkelingen

  We houden de cao-ontwikkelingen in uw branche nauwlettend in de gaten. Wanneer er wijzigingen zijn in lonen en arbeidsvoorwaarden informeren we u daar direct over.

  Dashboards

  U krijgt van ons de beschikking over een persoonlijke dashboard met de kerngegevens van uw personeel (vanaf medio 2020 gereed). Daarin geven we de belangrijkste kengetallen van uw personeelsbestand overzichtelijk weer. Denk bijvoorbeeld aan de gemiddelde leeftijd, gemiddeld loonkosten, totale salarissom, aantal FTE, contractduur en ziekteverzuim. Hierdoor krijgt u onder andere inzicht in vaste en variabele kosten en de mate van flexibiliteit van uw personeelsbestand. We verwachten dat u hierdoor ook inzichten krijgt die leiden tot kritische vragen die u eerst niet had, waardoor u gericht verbeteringen door kunt voeren.

  Nieuwe werkgevers op weg helpen

  Als u voor het eerst werkgever wordt, komen er allerlei nieuwe zaken op uw pad. We helpen u graag met de opstart. We zorgen dat u netjes wordt aangemeld bij de Belastingdienst en regelen alles wat komt kijken bij het opzetten en uitvoeren van uw loon- en personeelsadministratie. We begeleiden u bij de opzet van een gedegen personeelsadministratie, zorgen voor arbeidsovereenkomsten passend in uw branche en informeren u over de regelingen waar u rekening mee moet houden.

  Ja, ik wil graag meer informatie over loonadministratie

  Wat onze klanten zeggen