Get Appointment

  • neline@smyler.nl
  • +(123)-45- 7890

  Belastingaangiften en -advies

  image

  Compleet belastingadvies

  Een belangrijk deel van ons werk is belastingadvies. Wij informeren u niet alleen over de mogelijkheden tot belastingbesparing, maar informeren u ook over de juiste toepassingen van belastingregels zodat u geen risico’s op boete loopt.

  Ook informeren wij u over wetswijzigingen en aandachtspunten in uw bedrijfsvoering waarbij belastingen een rol spelen.

  Verzorgen belastingaangifte

  Wij verzorgen de jaarlijkse aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting voor onze klanten. Vanzelfsprekend streven wij er altijd naar om fiscaal de meest optimale afrekening te realiseren. Naast deze jaarlijkse aangiften kunnen wij ook de volgende aangiften verzorgen:

 • Erfbelasting
 • Schenkbelasting
 • Dividendbelasting
 • Omzetbelasting en eventueel de daarbij behorende aangifte Intracommunautaire Leveringen
 • Regelen toeslagen

  Naast het doen van de verschillende belastingaangiften, verzorgen wij ook het aanvragen van toeslagen, zoals Kinderopvangtoeslag, Zorgtoeslag en Huurtoeslag.

  Compleet uit handen

  Ons principe is dat we u alles op het gebied van belastingen uit handen nemen. We handelen bijvoorbeeld ook de correspondentie met de Belastingdienst af en dienen bezwaarschriften in wanneer dat nodig is. Missen we daarin expertise, dan vallen we terug op belastingspecialisten in ons netwerk.
  Onze service hierin gaat ver. Als u ons machtigt kunnen wij bijvoorbeeld uw aanslagen digitaal in ons systeem binnenkrijgen, voordat u ze zelf per post binnenkrijgt. Zo kan het zomaar voorkomen, dat wanneer de blauwe brief bij u op de deurmat valt, we u al gemaild hebben dat de aanslag klopt of dat we een bezwaarschrift hebben ingediend.

  Neem direct contact met ons op

  Wat onze klanten zeggen