Get Appointment

  • neline@smyler.nl
  • +(123)-45- 7890

  Accountancy en administratie

  image

  Uw administratie kloppend van A t/m Z

  We nemen indien u dat wenst uw totale financiële administratie uit handen, maar u kunt ook alleen specifieke onderdelen kiezen om uit handen te geven.

  Denk bijvoorbeeld aan het aanmaningsproces, zodat u niet achter uw debiteuren aan hoeft. Ook kunnen we zelfs wekelijks betaalbestanden voor u klaarzetten en die eventueel direct aanleveren bij de bank. We zijn hierin proactief: we kijken altijd kritisch mee en geven tips als we zien dat zaken niet kloppen of beter kunnen. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw administratie van A t/m Z klopt. Als u uw administratie liever zelf voert, kunt u altijd terugvallen op onze expertise.

  Andere onderdelen van onze dienstverlening op het gebied van accountancy en administratie zijn:

 • We verzorgen de aangifte Omzetbelasting en Intracommunautaire Leveringen.
 • We stellen periodiek (per maand of kwartaal) de tussentijdse cijfers op. U krijgt van ons niet alleen een document met cijfers, maar we lichten de hoofdzaken er voor u uit. Ook benoemen we eventuele aandachtspunten en geven advies.
 • We stellen de jaarrekening voor u samen, uiteraard op basis van de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Om uw cijfers goed inzichtelijk te maken, leveren we ook beknopte overzichten met grafische weergaven aan als u dat wilt (een bespreekrapportage). We stemmen alles graag af op uw informatiebehoefte.
 • We leveren controleverklaringen aan, zowel bij jaarrekeningen, als bij subsidies of inhuur van personeel. Voor wettelijk controleplichtige ondernemingen hebben wij een samenwerkingsverband. Uw jaarcijfers worden gecontroleerd zonder dat er tijd verloren gaat.
 • Daarom Drechtsteden Accountants

  Centraal in dit alles staat dat u uw administratie met een gerust hart aan ons uit handen kunt gegeven. U kunt erop vertrouwen dat we proactief en kritisch meedenken en meekijken en u informeren en adviseren waar nodig.

  Neem contact met ons op